fredag 5. november 2010

Inspirerende på Edinburgh College of Art

TORSDAG:
Litt slitne i beina etter en lang gåtur fra The Scottish Gallery of Moderen Art (som for øvrig noen elsket og andre ikke fikk så mye ut av), veltet vår gruppe på 30 elever inn i foajeen på The Edinburgh College of Art.
Jonathan Gibbs tok godt imot Åssidenelevene, i år som i fjor. Først en runde på linjen for illustrasjon. Her sendte noen av våre elever varme tanker til Camilla for ikke å gi slipp på blyant og papir. Det er nettopp disse verktøyene som blir minst like mye brukt som Adobe-programmene ved dette anerkjente colleget. En sving innom grafisk design, hvor våre elever fikk bli en del av diverse installasjoner – og videre til fotolinjen hvor de jobber både digitalt og analogt.
- Jeg ble imponert over hvor flinke de var. Det var inspirerende å se hvor mye de gjorde ut av illustrasjonene, syntes Ida Skustad Thoresen. Anne Lise syntes det var viktig å kunne gi medieelevene rom for å gå på gallerier. - Det er jo så viktig å hente inspirasjon fra andre. Det har de fått i dag - både fra galleriet og fra College of Art, oppsummerer læreren.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar